neděle 15. června 2014

Central Asia 2014 - den 36. [Rusko]

…a držku na rozmázlým jílu hází ráno i Lachtan. Teda, moped mu jenom upadnul na místě, žádná brutální mrcha. Hlína je pořádně namoklá, tak všichni driftujeme k silnici. Dnešní program je jednoduchej: ject co to půjde. A tak se ze dne stává pořádná šichta.


Ale i nějaká ta zábava proběhla. Například nákupák v Kursku - sotva jsme píchli mopedy pod přístřešek, začalo chcát. Místního pomahače úkolujeme hlídáním našich skvostů a vtrháváme do hypermaretu pro potravu. Bonnyes nejdřív svou brilantní ruštinou (=používá češtinu, ale křičí) objednává kuřecí křídla a hranolky ohřátý v mikrovlnce (vítejte v civilizaci), aby pak týmž jazykem poslal do p*dele holku na kase, která nebyla štont pochopit, že po ní Bonnyes chce igelitku. Co jsme uvnitř nakoupili, venku sežereme. Jsme za exoty. Přestalo pršet, jedeme dál.



   

Nebo třeba offroad vložka - omylem jsme odbočili na nájezd, ale zavčasu to zjistili, tak jsme přes mez krosili zpátky na správnou silnici. Anebo město Orel - nejdřív návštěva nákupáku za účelem vys*at se, pak disco v podzemní garáži tamtéž a na závěr streetfighter show v podání jednoho místního borce. Kawa 636 v hodně radikální úpravě (3 zadní třmeny). Ale uměl to, klobouk dolů. Bydlíme v lese na rozcestí, dokonce i stolek s lavičkama máme. V noci Lachtan slyší nějaký opakující se průmyslový zvuky. A to večer nic nepil.


Žádné komentáře:

Okomentovat