středa 18. června 2014

Central Asia 2014 - den 39. [Polsko, CZ]


Posnídáme, sbalíme se, rozloučíme s paní domácí (pan domácí už od čtyř od rána rozváží pečivo) a jedem směrem do Čech. Píše Lachtan, že zastavil u známýho na chalupě kousek od Těšína a ať se stavíme. Bohužel my jedem přes Ostravu a byla by to pro nás zajížďka, tak jedem domů bez Lachtana.



Jsme na čáře. Po cca 14.000km jsme opět v ČR. Fotíme se u značky Česká Republika. Bonnyes zjišťuje, že jeho přední plášť by už cestu domů nevydržel, tak narychlo sháníme někoho, kdo by nám dal něco na dojezd. Zachraňuje nás kolega Metyl, který bydlí poblíž Prostějova a slíbil nám jetou E-07 za to, že mu na předek hodíme novej plášť. Pro nás to není problém a tak máme za 15 minut přezuto.




Metyl nám ještě doporučil kemp kousek odtud, tak tam jedem. Rychle se ubytujem, umejem a utíkáme na pivo. Sedáme si k páru, kterej je tam taky na mašině, a vyprávíme zážitky z cesty. Když pár odjede, zůstáváme sami tři u stolu a hodnotíme zájezd. Ikdyž to byl neskutečnej a nádhernej zájezd, pocity jsou smíšený, tak to radši spláchnem pár pivkama, k tomu nějakej panák a jdem chrápat.

Žádné komentáře:

Okomentovat